CraftWell

Bandi

Dr. Bálint András Ferenc agrárkutató-agrárszakember, hobbisörfőző, az MTA köztestületének tagja.  

Még egyetemi hallgatóként kapcsolódott be ősi típusú gabonafélék – alakor, tönke, tönköly – vegyszermentes termesztési kísérleteibe, majd kutatóként, kutatócsoport vezetőként Magyarországon és Németországban azonosított olyan géneket, melyek a búza és sörárpa szárazságtűrését és mikroelemösszetételét javítják. Több éves németországi tartózkodása alatt lenyűgözték az alsóerjesztésű német sörök. Jelenleg a Szent István Egyetem sörfözőmester szakmérnök képzésén vesz részt.

Mivel a fenntartható és egészséges terméket előállító mezőgazdaság híve, ezért sosem volt kérdéses, hogy biosört fog főzni, jelenleg a szakdolgozatát is a biosörök előnyeiről írja.

Szabi

Dr. Katona Szabolcs közgazdász, marketingszakember, sörfanatikus.

Évek óta Brnoba jár barátaival, hogy kiváló minőségű, friss, pasztörizálatlan söröket fogyaszthasson. Egyértelműen a cseh sörök a példaképei, de bárhol is jár a világban igyekszik megtalálni a kis-közepes főzdék remekeit.